رزرو هتل ايبيس - رزرو هتل نووتل - هتل فرودگاه امام
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 8
دیروز : 8
افراد آنلاین : 1
همه : 431
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است

بدن انسان در سفرهاي هوايي دست خوش تغييرات نگران كننده اي از جمله كمبود اكسيژن٬ ورم پا و سرگيجه مي شود. اما چگونه ميتوان از اين اتفاق جلوگيري كرد؟

احتمال سرماخوردگي تقريبا ۱۰۰ برابر بيشتر ميشود.

در يك محيط بسته چيزي ناخوشايند تر از نشستن در كنار فردي در حال عطسه يا سرفه٬ آن هم براي ساعت هاي متوالي نيست. بررسي هاي اخير يك سايت بيمه مسافرتي استراليايي به شما ثابت ميكند كه اين احساس پايه ي علمي دارد.

دكتر ريچارد داوود٬ كارشناس سلامت بيمه ي مسافرتي تلگراف٬ ميگويد: كمبود رطوبت در كابين هواپيما احتمال ابتلاي مسافران را به عفونت هاي موجود در هوا كه امكان رشد بسيار بالايي در كمبود رطوبت دارند چند برابر ميكند و مسافراني كه مدام در حال سرفه هستند ممكن است مريضي خود را به سرعت به اطرافيان خود انتقال دهند. بيماري نادر سل نيز ميتواند به اين روش انتقال پيدا كند.

با همه ي اينها٬ خطوط هواپيمايي هميشه تميزي خود را به رخ ميكشند. خطوط هوايي بريتانيا در گفتگو با شركت مسافرتي تلگراف از استانداردهاي بالاي هواپيماها٬ نظافت كامل صندلي ها٬ سيني ها و سرويس هاي بهداشتي بعد از هر پرواز ياد كرد. به گفته ي سازمان هواپيمايي شهري تمامي حجم هواي كابين در هر دو تا سه ثانيه تعويض مي شود. اين در حالي است كه در بيشتر ساختمان هاي مجهز به تهويه مطبوع٬ هوا هر پنج تا ده دقيقه عوض مي شود.

تاثيرات هواپيما بر بدن درسفر

آلودگي

نتايج مطالعات دانشگاه آبورن آلاباما نشان ميدهد كه برخي باكتري هاي بيماري زا مي توانند تا يك هفته در كابين هواپيما و روي صندلي٬ سيني ٬ پشتي و دسته ي صندلي ها زنده بمانند. باكتريStaphylococcus aureus (MRSA) نوعي باكتري مولد بيماري هاي پوستي٬ ذات الريه و عفونت خوني است كه ميتواند تا ۱۶۸ ساعت زنده بماند.

باكتري Escherichia (E.coli) كه باعث عفونت مجاري ادراري٬ بيماري هاي تنفسي و اسهال ميشود نيز ميتواند تا ۹۶ ساعت زنده بماند. طبق آخرين تحقيقات٬ مخزن آب مصرفي هواپيماها داراي ردپايي ازE.coli و ديگر باكترهاي مضر است.

سي ان ان در سال ۲۰۱۰ بخش هاي آلوده و ميكروبي كابين را مشخص كرد و از مخزن آب هواپيما به عنوان هولناك ترين آنها نام برد. اين گزارش همچنين مطالعات صورت گرفته بر روي آب مورد نياز براي دم كردن چاي و قهوه در پروازهاي داخلي و خارجي در سال ۲۰۰۴ را يادآور ميشود.

در برخي از اين مخزن ها باكتري E.coli يافت شده بود. اين باكتري در گرماي ۷۲ درجه از بين مي رود. ولي در هواپيما آب به اين درجه از گرما نميرسد. اين داستان زماني نگران كننده تر ميشود كه برخي از ميهمانداران ليوان آب مسافران را از اين مخزن آب پرمي كنند- مخزن آبي كه خيلي قابل اعتماد نيست.

بي شك سرويس هاي بهداشتي سفره ي پر زرق و برق آلودگي ها به حساب مي آيند. مركز كنترل بيماري آمريكا سرويس هاي بهداشتي را به دليل پخش ويروس مولد آنفولاي خوكي و ويروس مولد سندروم تنفسي شديد٬ به عنوان “منطقه ي خطر” معرفي كرده است. تخليه ي بافشار آب و پراكندن ميكروب ها از سرويس بهداشتي به تمام جهات سلامتي افراد را بيشتر در خطر مي اندازد. خبرنامه ي وال استريت نيز در سال ۲۰۰۷ اعلام كرد كه شست و شوي ملحفه هاي خطوط هوايي هر پنج تا سي روز انجام ميشود.

كمبود اكسيژن

كابين هواپيما تنها ۷۵ درصد از فشار هواي معمولي را دارد. سطح پايين اكسيژن خون در حين پرواز ميتواند باعث ناهنجاري هاي بافتي و درنتيجه سر درد٬ سرگيجه و خستگي شود.

شركت سازنده ي بويينگ ادعا ميكند كه هواي داخل كابين كاملا بي خطر است. سخنگوي اين شركت٬ مت نونز٬ در گفتگو با تلگراف بيان كرد كه طبق تحقيقات هواي داخل كابين با استانداردهاي بهداشتي و سلامتي تطابق دارد و سطح آلودگي در مجموع پايين است.

مت لونز همچنين ميگويد: در هر هواپيما تعدادي فيلتر هوا براي تصفيه ي ذرات معلق٬ باكتري و ويروس هاي موجود در هوا تعبيه شده است. اين فيلترها پنجاه درصد هواي كابين را تصفيه ميكنند كه در نتيجه ي آن تجمع ميكروب ها تا پنجاه درصد كاهش پيدا ميكند . اما بيشترين ميزان خطر و مريضي زماني است كه پرواز تاخير دارد و سيستم تهويه خاموش است.

از دست دادن حس شنوايي و چشايي

طبق آخرين تحقيقات يك سوم پرزهاي چشايي انسان در ارتفاع زياد بي حس مي شوند. اين در حاليست كه خشكي هوا و فشار هواي كابين نيز گوش ها، سينوس ها و حس چشايي را تحت تاثير قرار ميدهند. هواي سرد، نور كم كابين و استرس بالا نيز باعث از كار افتادن حس چشايي مسافران مي شود. بنابراين شايد غذاي بي مغزه ي هواپيما صرفا ناشي از ارتفاع زياد و خشكي هواست.

تاثيرات پرواز بر بدن

اشعه هاي جوي

در هر پرواز هفت ساعته ي نيويورك به لندن مسافران در معرض ميزان بسياربالايي اشعه ي تابشي خورشيد قرار مي گيرند. اين موضوع نگراني هاي بسياري را در سالهاي گذشته ايجاد كرده است. طبق گزارش سازمان سلامت انگليس اين اشعه ها٬همانند اشعه ايكس٬ سلامت عمومي افراد را بيش از هر زماني در هنگام پرواز بر روي اقيانوس در معرض خطر قرار ميدهد.

كمبود آب بدن

گفته ميشود كه در طول يك پرواز سه ساعته بدن انسان بيش از يك و نيم ليتر آب و چهار درصد رطوبت از دست ميدهد. اين تغييرات مايع مخاطي بيني٬ دهان و گلو را خشك مي كند.

 

نفخ و ورم پا

تغييرات فشار هوا باعث تجمع گاز معده و در نتيجه نفخ٬ يبوست و ساير مشكلات گوارشي ميشود. خون جمع شده در پاها كه ناشي از عدم حركت در طول پرواز است احتمال لخته خون در رگ ها را بالا ميبرد.

نكاتي براي حفظ سلامتي در پرواز

هميشه تميزكننده هاي الكلي يا آنتي باكتريال همراه خود داشته باشيد . قبل از خوردن غذا و بعد از استفاده از سرويس بهداشتي دست هاي خود را با آن تمييز كنيد.
براي حفظ رطوبت راههاي تنفسي- خصوصا در پرواز هاي طولاني- از محلول نمكي بيني استفاده كنيد. با اين كار ابتلا به بيماري هاي مسري كاهش پيدا ميكند.از سلامت آب و غذاي پرواز مطمئن شويد و حتما از آب معدني بطري استفاده كنيد.

حواستان به ميزان آب بدنتان باشد. حالت سكون در فضاي تنگ صندلي ها باعث حركت مايعات بدن به سمت بافت ها مي شود. در هر پرواز شش تا هشت ساعته بايد يك ليتر آب بنوشيد تا دچار سردرد٬ خستگي٬ يبوست و التهاب مثانه نشويد.

جهت رزرو هتل ايبيس و رزرو هتل نووتل كليك كنيد.

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۸ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۷:۵۴ ] [ نرگس رحيمي ]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By blograz :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب